Чапай и Петка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(8)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(30)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(29)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(2)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(17)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(6)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(49)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Чапай и Петка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Чапай и Петка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Чапай и Петка на бойното поле Забавното разказче-виц: Чапай и Петка на бойното поле

Чапай и Петка на бойното поле: - Абе Чапай, на какво мирише кръвта? - На какво да мирише, де да знам на какво мирише, на лайна мирише! - Леле Чапай, аз съм тежко ранен!


Забавното разказче-виц е разгледано 383. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  На Петка много му се пиело ама нямал пари Забавното разказче-виц: На Петка много му се пиело ама нямал пари

На Петка много му се пиело ама нямал пари. Отишъл при Чапай, но що да види през прозореца - Чапай усилено чете "Капиталът" от Маркс. Върти се Петка из плаца ама много му се пие и пак отива при Чапай. Гледа го - той вече чете Енгелс. "Ах да му се не види" - вика си Петка и пак не посмява да го безпокои. След час вече не издържа и направо нахлува при Чапаев. Той чете том N-ти от Ленин. - Чапай, стига си чел за днес. Давай да ходим да пием. - рекъл му Петка. - Какво ти четене бе, пие ми се та две не виждам. Ама бях скрил десет рубли тука някъде и от два часа не мога да ги намеря - казал Чапай.


Забавното разказче-виц е разгледано 331. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Примъкнал я Чапаев в палатката и след малко тя почнала да пищи ама се къса Забавното разказче-виц: Примъкнал я Чапаев в палатката и след малко тя почнала да пищи ама се къса

Чапай награбил Анка картечарката, а тя му вика: - Не, не, искам безопасен секс! Примъкнал я Чапаев в палатката и след малко тя почнала да пищи ама се къса. Целия полк се чуди какво толкова прави Чапай та Анка пищи на умряло. По едно време пристига Петка задъхан и вика: - Чапай, сваляй гилзата, намерих презерватив!


Забавното разказче-виц е разгледано 328. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка хванали един от белите Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка хванали един от белите

Чапаев и Петка хванали един от белите. Мислили си как да го накажат. - Ще го разстреляме! - предложил Петка. - Малко му е, Петка, малко му е. - отвърнал Чапаев. - Ще го обесим! - рекъл Петка. - Малко му е, Петка, малко му е. - Ще го завържем и ще си пием ракията пред него! - Ех, Петка, какъв садист си само... - казъл Чапаев.


Забавното разказче-виц е разгледано 36. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Белите завземат селото, Петка и Чапаев остават в обкръжение Забавното разказче-виц: Белите завземат селото, Петка и Чапаев остават в обкръжение

Белите завземат селото, Петка и Чапаев остават в обкръжение. Петка се скрива в сеновала, а Чапаев - под една празна бъчва на двора. Идват белите да вземат сено за конете и залавят Петка. Водят го през двора на разстрел, а той рита бъчвата и вика: - Излизай, Василий Иванич, разкрити сме.


Забавното разказче-виц е разгледано 333. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Умряла Анка и Чапай започнал да чете надгробно слово Забавното разказче-виц: Умряла Анка и Чапай започнал да чете надгробно слово

Умряла Анка и Чапай започнал да чете надгробно слово: - Умер Ленин - мы стали ленинистами, умер Маркс - мы стали марксистами, а сейчас умерла Анка - мы будем онанистами!


Забавното разказче-виц е разгледано 349. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев бил много болен и стоял на системи Забавното разказче-виц: Чапаев бил много болен и стоял на системи

Чапаев бил много болен и стоял на системи. Петка отишъл да му запише последните думи. Извадил лист и химикал и ги дал на Чапаев да напише нещо. Той написал нещо и му го върнал. Петка прибрал листчето без да го чете. На другия ден на погребението на Чапаев извадил листчето за да прочете последните му думи: - Петка идиот такъв, стани от маркуча с кислорода!!!


Забавното разказче-виц е разгледано 300. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка бягали от белите Забавното разказче-виц: Чапай и Петка бягали от белите

Чапай и Петка бягали от белите. Стигнали до една река. Влезли в реката и започнали да плуват. По някое време Петка казал: - Чапай, дай да спрем за малко, щото една риба ми влезе в гъза. - Плувай, Петка, плувай, не е риба...


Забавното разказче-виц е разгледано 371. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Петка щял да ходи за риба и отишва за съвет при Чапай Забавното разказче-виц: Петка щял да ходи за риба и отишва за съвет при Чапай

Петка щял да ходи за риба и отишва за съвет при Чапай: - Абе, Чапай, ти как ги вадиш тия червеи. Чапай му казва: - Ами виж сега, вземаш един акумулатор, две жици и допираш двата полюса до земята и те сами излизат. Отива Петка за риба обаче се връща целия син и подут от бой. Чапай го пита: - Какво стана бе, направи ли нещо? Петка: - Да бе направих, допрях жиците обаче нищо не излезе и аз взех жиците за високо напрежение и ги допрях до земята и взеха да излизат, ама не червеи ами миньори!


Забавното разказче-виц е разгледано 26. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Петка тича запъхтян при Чапаев Забавното разказче-виц: Петка тича запъхтян при Чапаев

Петка тича запъхтян при Чапаев: - Василий Иванич, Анка настъпи мина! - Знам - спокойно казва Чапаев. - Ама откъде знаеш? - Дамската й превръзка се лепна на прозореца преди малко.


Забавното разказче-виц е разгледано 34. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Чапай и Петка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Медицински думи,Черва Волвулус


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.