Чапай и Петка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(7)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(29)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(22)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(1)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(15)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(3)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(48)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Чапай и Петка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Чапай и Петка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Чапаев се явява на изпит в академията Забавното разказче-виц: Чапаев се явява на изпит в академията

Чапаев се явява на изпит в академията. Навън го чака Петка. - Какво стана, Чапаев, взе ли изпита? - А бе, остави. Питаха ме колко прави 0,5 + 0,5. С цялата си душа чувствам, че е равно на литър, но не знам как да го изразя математически.


Забавното разказче-виц е разгледано 283. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  В банята Петка трие гърба на Чапаев Забавното разказче-виц: В банята Петка трие гърба на Чапаев

В банята Петка трие гърба на Чапаев: - Чапаев, потникът ти се показа, а ти беше казал, че си го загубил.


Забавното разказче-виц е разгледано 247. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка са изпратени в Африка с цел предоставяне на културна помощ на слаборазвиващите се страни Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка са изпратени в Африка с цел предоставяне на културна помощ на слаборазвиващите се страни

Чапаев и Петка са изпратени в Африка с цел предоставяне на културна помощ на слаборазвиващите се страни. След един месец комисия от ЦК отива на проверка. Първо проверяват Чапаев. Намират го на е една моторница, по средата на реката, а отзад на три въжета негри карат водни ски. Комисията останала много доволна. След това отиват да проверят Петка. Заварват го насред полето, впрегнал трима негри и оре. Комисията е възмутена: - Това ли наричате културна помощ? Вземете пример от другаря Чапаев, който развлича негрите! - Мисля, че нещо не сте разбрали, Чапаев лови крокодили в момента! - отговаря Петка невъзмутимо.


Забавното разказче-виц е разгледано 214. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка бягали от белите Забавното разказче-виц: Чапай и Петка бягали от белите

Чапай и Петка бягали от белите. Двамата решили да се скрият в една кръчма. Сядат на една маса и поръчват 50 гр. ракия. - Келнер, на колко километра са белите? - На 1 километър от заведението. - Дай по още две малки. Изпиват ги. - Келнер, на колко метра са белите? - На 500 метра. - Дай по още две малки. Изпиват ги на екс. - Келнер, на колко метра са белите? - Ами на 100. - Дай по една стограмка. Келнера им дава. - Келнер, на колко метра са белите? - Вече са пред заведението. - Петка, виждаш ли ме? - Не. - И аз не те виждам. Значе добре сме скрили.


Забавното разказче-виц е разгледано 285. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути Забавното разказче-виц: В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути

В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути: - За да се отвори парашутът, ще дръпнете въженцето от дясната страна. Ако не се отвори, ще дръпнете резервното въженце от ляво. Когато кацнете, ще ви чака джип, които ще ви откара в поделението. Скочили двамата. Дръпнали дясното въженце - парашутът не се отворил. Дръпнали лявото - пак нищо. Чапай казал: - Лъжци! Бас държа, че и джип не са ни изпратили!


Забавното разказче-виц е разгледано 268. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  След войната Чапай и Петка отиват на баня Забавното разказче-виц: След войната Чапай и Петка отиват на баня

След войната Чапай и Петка отиват на баня. Петка като по-низш чин търка гърба на Чапай. - Петка, маха ли се мръсотията? - Тъй вярно, вече се показа потника.


Забавното разказче-виц е разгледано 229. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка бягат от белите Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка бягат от белите

Чапаев и Петка бягат от белите. Петка влачи огромен чувал. По някое време се моли на Чапаев: - Василий Иванич, да го хвърля ли тоя чувал? - Не може, Петка! В него е плана за превземане на Париж! По някое време пак: - Може ли да го хвърля тоя чувал? - Не може, той е супер ценен стратегически! Измъкнали се как да е, сядат да починат, и Петка отваря чувала да го види тоя план. И какво да види - вътре само картофи! - Василий Иванич, какъв е тоя план? - Значи гледай сега, Петка - почва да обяснява Чапаев, полагайки картофите един по един на земята - тука сме ние, а тука е Париж...


Забавното разказче-виц е разгледано 253. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев, много зает, седи в кабинета си Забавното разказче-виц: Чапаев, много зает, седи в кабинета си

Чапаев, много зает, седи в кабинета си. На вратата се чука и влиза Петка. - Василий Иванич, докараха "Филип Морис". - Сега съм зает. Просто го разстреляйте! - отговаря той, без да вдига поглед от бумагите си.


Забавното разказче-виц е разгледано 283. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев пита Петка Забавното разказче-виц: Чапаев пита Петка

Чапаев пита Петка: - Абе, какво си се захванал пък сега да си переш чорапите? - Пречат ми да спя. - Как така? - Ами взеха да светят в тъмното...


Забавното разказче-виц е разгледано 230. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Петка го пита как върви учението и Чапаев казва Забавното разказче-виц: Петка го пита как върви учението и Чапаев казва

Изпратили Чапаев да се учи в университета. В една от ваканциите, той се върнал и естествено среща Петка. Петка го пита как върви учението и Чапаев казва: - Кво да ти кажа, задават ни едни гатанки. - Добре де, кажи една да видим и аз колко знам - помолил Петка. - Добре. Без прозорци, без врата, пълна къща с деца. Що е то? - Чапаев, това трябва да е гъз - казал Петка след дълго мислене. - Как ще е гъз, бе Петка? Това е краставица. Слушай сега друга гатанка: Две остриета с две търкалца на кръст. Що е то? - Чапаев, това вече е гъз - доволен казва Петка. - Как ще е гъз, бе Петка. Това е ножица. Много още трябва да се учиш. Петка започнал умислено да върви по плаца. Насреща му идва Будьони и пита: - Петка, какво си се умислил? - Абе, Чапаев нали е много учен ми задава едни гатанки и аз не можах да му отговоря. Слушай сега и ти: Без прозорци, без врата, пълен гъз с краставици. Що е то? Будьони се размислил и казал: - Петка, това трябва да е гъз. - Абе и аз му викам на Чапаев, че е гъз, а той ми вика, че е ножица.


Забавното разказче-виц е разгледано 270. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Чапай и Петка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Борци и Мутри Един борец си вършел много съвестно работата


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.