Чапай и Петка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(7)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(29)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(22)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(1)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(15)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(3)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(48)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Чапай и Петка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Чапай и Петка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Петка се жали на Чапаев Забавното разказче-виц: Петка се жали на Чапаев

Петка се жали на Чапаев: - Не ме приеха в университета, Василий Иванич. Скъсаха ме на историята. Попитаха ме кой е Цезар, а аз им казах, че е жребец от пети ескадрон. - Моя е вината, Петка. Докато те нямаше, аз го преместих в седми ескадрон.


Забавното разказче-виц е разгледано 287. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Василий Иванович отсъства от дивизията, а белите нападат щаба Забавното разказче-виц: Василий Иванович отсъства от дивизията, а белите нападат щаба

Василий Иванович отсъства от дивизията, а белите нападат щаба. За да спаси положението, Анка картечарката се преоблича с неговите дрехи, запасва сабята му, яхва коня му и начело на казашка сотня посреща атаката на врага. За лош късмет, снаряд пада близо до нея и Анка губи съзнание. Свестява се в лазарета, а над нея Петка успокоително говори: - Не си в опасност Василий Иванович. Раната ти между краката я зашихме и сега казаците ти търсят ташаците в полето.


Забавното разказче-виц е разгледано 275. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев, Петка и Анка правят физзарядка Забавното разказче-виц: Чапаев, Петка и Анка правят физзарядка

Чапаев, Петка и Анка правят физзарядка: - Раз-два-ляв крак, раз-два-десен крак, раз-два-среден... Анка, защо не изпълняваш?


Забавното разказче-виц е разгледано 360. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Войници преследвали Чапай и Петка през джунглата Забавното разказче-виц: Войници преследвали Чапай и Петка през джунглата

Войници преследвали Чапай и Петка през джунглата. Чапай казал: - Петка, дай да се скрием в джунглата. - Ами ако ни нападнат тигри какво ще правим? - Ами аз ще започна да свиря на гайда, а те ще започнат да играят хоро. Скрили се те в джунглата, тигрите дошли и Чапай започнал да свири на гайда. Изведнъж ги нападнал един тигър. Двамата побягнали и се качили на едно дърво. Петка казал на Чапай: - Нали каза че тигрите ще играят хоро? - Де да знам аз че има глухи тигри.


Забавното разказче-виц е разгледано 283. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка седят горе на едно дърво Забавното разказче-виц: Чапай и Петка седят горе на едно дърво

Чапай и Петка седят горе на едно дърво. Идва един слон и почва да клати дървото. Петка: - Василий Иванич, може би тука му е гнездото? Чапай: - Е, ти пък Петка, те живеят в дупки в земята!


Забавното разказче-виц е разгледано 280. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Белите обсаждат червените в едно село Забавното разказче-виц: Белите обсаждат червените в едно село

Белите обсаждат червените в едно село. По едно време от селото излиза каруца, карана от възрастна селянка. Белите претърсват каруцата, гледат че бабата е безобидна и я пускат. Каруцата продължава нататък и отива до съседното село, където има друга част на червените. Командирът им поглежда бабата и казва: - Я! Ама това бил Петка! Как си се маскирал само... - Е, нищо особено... Вие по-добре вземете да разпрегнете Чапаев, че каталяса.


Забавното разказче-виц е разгледано 309. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев изпратил Петка да учи Забавното разказче-виц: Чапаев изпратил Петка да учи

Чапаев изпратил Петка да учи. Скоро получава от него писмо: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи." Отива Чапаев: "Какво, бе, Петка?". "Ами погледни навън", отговаря Петка. Гледа Чапаев, в отсрещния прозорец голи жени. Захваща се Чапаев, прави един висок зид на улицата и скрива жените. Прибира се Чапаев и вкъщи го чака ново писмо: "Чапаев, ела веднага, тук не може да се учи." Отива той и Петка му казва: "Качи се на масата и погледни." Качва се Чапаев, поглежда и пак се виждат жените. Пак зида Чапаев, прави зида по-висок и си отива. Вкъщи обаче ново писмо: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи!" Отива той, Петка му казва да се качи на гардероба, вижда Чапаев жените, прави по-висок зида и си отива. И пак: "Чапаев, ела бързо, тук не може да се учи". Хваща той влака, пак пита "Какво, бе, Петка?". "Ами качи се на гардероба." Качва се Чапаев - нищо не се вижда. "Наведи се още малко", вика Петка, ама пак нищо. "Още, още малко." Накрая Чапаев толкова се навел, че паднал с трясък от гардероба и Петка рекъл: "Е така може ли да се учи?"
Чапаев и Петка, поради липса на спирт, се напили с ракетно гориво. Излиза по едно време Петка от стаята. След малко звъни телефонът. Чапаев вдига: - Да? - Чапай, недей да ходиш до тоалетната! - Ама защо? Кой се обажда? - Петка. - Откъде се обаждаш бе? - От Америка.


Забавното разказче-виц е разгледано 284. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка ще заминават на пътуване с кораб Забавното разказче-виц: Чапай и Петка ще заминават на пътуване с кораб

Чапай и Петка ще заминават на пътуване с кораб. Чапай казва: - Петка, ти знаеш ли, че когато пътуваш с кораб може да те хване морска болест, а освен това на кораба има много жени. Затова бягай до аптеката и купи хапчета против повръщане и презервативи. Връща се Петка с една опаковка хапчета и една опаковка презервативи. Чапай го поглежда и казва: - Петка! Ти болен ли си! Знаеш ли колко трае едно пътешествие с кораб? Бягай за още! Петка се връща с по две опаковки от двете. Чапай пак: - Петка! Това е цял месец бе, ще има да се люлеем и да драйфаме, а и жени, жени. Иди купи още. Петка се връща в аптеката и поръчва на аптекарката: - Един кашон хапчета против повръщане и един кашон презервативи! Продавачката му отговаря: - Абе, момчета, щом толкова ви се повръща от тая, защо продължавате да я ебете?


Забавното разказче-виц е разгледано 294. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай излязъл в отпуск и оставил Петка да го замества Забавното разказче-виц: Чапай излязъл в отпуск и оставил Петка да го замества

Чапай излязъл в отпуск и оставил Петка да го замества. Връща се и пита: - Петка, нещо да се е случило? - Нищо особено, Василий Иванич, само дръжката на лопатата се счупи. - И от какво се счупи, бе Петка? - Ами докато заравях кучето. - А то от какво е умряло? - Яде развалено месо от умрелите коне. - Е, те пък от какво умряха? - Ами, като гръмна склада със снарядите и изгоряха конюшните. - Що гръмна склада? - Ротният си хвърлил фаса и направил пожар. - Абе, Петка, та той нали не пуши? - А, и на теб да ти откраднат знамето - и ти ще пропушиш.


Забавното разказче-виц е разгледано 282. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев командирова Петка да се учи в Художествената академия за художник Забавното разказче-виц: Чапаев командирова Петка да се учи в Художествената академия за художник

Чапаев командирова Петка да се учи в Художествената академия за художник. След една година Петка се връща във ваканция. - Е, какво, научи ли се да рисуваш? - Ами горе-долу. - А носиш ли някоя картина да покажеш? - Ами да, нося. Петка вади черен лист хартия и го показва. - И какво е това? - Негри крадат въглища през нощта.


Забавното разказче-виц е разгледано 39. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Чапай и Петка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - епилация, условия, ползване,Условия,за,ползване,на,епилацията Условия за ползване на епилацията


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.