Чапай и Петка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(7)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(29)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(22)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(1)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(15)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(3)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(48)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Чапай и Петка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Чапай и Петка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Чапай и Петка препускали на конете - гонели ги белите Забавното разказче-виц: Чапай и Петка препускали на конете - гонели ги белите

Чапай и Петка препускали на конете - гонели ги белите. Качили се на едно дърво, белите спряли отдолу. Петка шепне: - Не издържам, ще се пусна! - Трай, бе! Ще ни видят! - Е, дай поне конят да пусна!


Забавното разказче-виц е разгледано 13. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути Забавното разказче-виц: В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути

В казармата учат Чапай и Петка да скачат с парашути: - За да се отвори парашутът, ще дръпнете въженцето от дясната страна. Ако не се отвори, ще дръпнете резервното въженце от ляво. Когато кацнете, ще ви чака джип, които ще ви откара в поделението. Скочили двамата. Дръпнали дясното въженце - парашутът не се отворил. Дръпнали лявото - пак нищо. Чапай казал: - Лъжци! Бас държа, че и джип не са ни изпратили!


Забавното разказче-виц е разгледано 250. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка лежат на припек на полянката Забавното разказче-виц: Чапай и Петка лежат на припек на полянката

Чапай и Петка лежат на припек на полянката. Свалили са си ботушите и си гледат краката. Петка пита: - Абе Чапаев, защо твоите крака са по-мръсни от моите? - Логично, Петка - аз съм по-стар от тебе.


Забавното разказче-виц е разгледано 334. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Ана Картечарката си говорят Забавното разказче-виц: Чапаев и Ана Картечарката си говорят

Чапаев и Ана Картечарката си говорят: - Абе, Ана, защо на Петка му е толкова бухнала и елегантна напоследък косата? - Защото всяка вечер си втрива в нея яйца! - Брей, голям гимнастик бил той...


Забавното разказче-виц е разгледано 325. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай изпраща Петка да докара една цистерна със спирт Забавното разказче-виц: Чапай изпраща Петка да докара една цистерна със спирт

Чапай изпраща Петка да докара една цистерна със спирт. При пристигането на Петка се вижда, че не носи нищо. Чапай пита Петка: - Петка, къде е цистерната със спирта? Петка отговаря: - Половината от цистерната я продадох, а половината - изпих! Чапай: - А къде са парите? - Парите ги пропих!


Забавното разказче-виц е разгледано 229. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Докато си плавали с една лодка насред океана Чапай вика на Петка Забавното разказче-виц: Докато си плавали с една лодка насред океана Чапай вика на Петка

Докато си плавали с една лодка насред океана Чапай вика на Петка: - Петка, ако скочиш тук ще намериш съкровище. И Петка скочил да го търси. През това време пред Чапай се явил един дух и му казал че ще му изпълни три желания. И той казал: - Амии, първо искам да съм много богат, второ искам да имам готина жена и трето... айде да не бъда егоист, искам да се сбъдне първото желание на Петка което ще си пожелае след като излезе от водата. Тъкмо в този момент излязал Петка разгневен от водата и извикал: - Чапай, да та ебат сто бивола няма никакво съкровище!
Петка се връща от разузнаване. Чапай го пита: - Къде е врагът? - Зад нас. - Тогава - напред!


Забавното разказче-виц е разгледано 248. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка отворили шкембеджийници на двата края на една и съща улица Забавното разказче-виц: Чапай и Петка отворили шкембеджийници на двата края на една и съща улица

Чапай и Петка отворили шкембеджийници на двата края на една и съща улица. При Чапай имало много клиенти, а при Петка едвам, едвам. Веднъж, Петка се замислил: "Сигурно нещо съм объркал сместа за кюфтета. Ще ходя да питам Чапай". Отишъл при Чапай, и го попитал: - Чапай, как правиш сместа за кюфтета? - Един килограм кайма и един килограм лайна. - Е-е-е! Ти и кайма ли слагаш?


Забавното разказче-виц е разгледано 224. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Петка пита Чапаев Забавното разказче-виц: Петка пита Чапаев

Петка пита Чапаев: - Василий Иванич, какво е това "секс"? - Ами... Представи си, че строявам ротата на плаца, вадя една граната, дърпам обръча и викам "залегни"! И всички залягат. - Е, и къде е тук сексът? - Какъв секс бе, аз държа граната в ръката, кой ще ти мисли за такива работи?


Забавното разказче-виц е разгледано 247. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Когато се върнал, Петка го попитал Забавното разказче-виц: Когато се върнал, Петка го попитал

Чапай кандидатства във военна академията. Когато се върнал, Петка го попитал: - Приеха ли те? - Не. Зададоха ми следната задача: "На колко е равно 0.5 плюс 0.5?". Много добре знам, че е равно на литър, но как да го изразя математически, не знам!


Забавното разказче-виц е разгледано 243. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапай и Петка седят на масата, пият водка и замезват краставички Забавното разказче-виц: Чапай и Петка седят на масата, пият водка и замезват краставички

Чапай и Петка седят на масата, пият водка и замезват краставички. При тях се примъква Фурманов: - Охо, другари! Хапвате, пийвате двамката... Я аз да стана трети! - А, не, ти ще си седми. - Как така седми? - Ами шестима вече изгонихме.


Забавното разказче-виц е разгледано 254. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Чапай и Петка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Черен хумор Хванах се на бас с Мечо Пух


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.