Чапай и Петка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(8)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(30)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(29)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(2)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(31)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(17)
Приказни герои(4)
Програмисти(5)
Професионални(2)
Работа(7)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(49)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Чапай и Петка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Чапай и Петка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Накарали Чапай и Петка да напишат съчинение за училище какво са правили цяло лято Забавното разказче-виц: Накарали Чапай и Петка да напишат съчинение за училище какво са правили цяло лято

Накарали Чапай и Петка да напишат съчинение за училище какво са правили цяло лято. Обаче цяло лято те са пили и са ходили за жени, чудили се, чудили се какво да пишат и решили да пишат вместо че са пили че са чели и вместо ходили по жени ходили за риба. "Ставам аз сутринта ама ми се чете ама ми се чете та 2 не виждам. Отивам в домашната библиотека, гледам всичко съм прочел. Намирам едно спотаено малко книжле и го прочитам на един дъх. Излизам и отивам в градската библиотека - там си поръчвам 3те тома на "Война и мир". Прочитам ги набързо и след тях още едно малко книжле. Излизам навън и гледам Петка ама се е начел ама се е начел та не може да ходи. Отивам при него и му викам "Абе Петка какво ще правим сега". "Ами айде да ходим за риба" ми отговаря той. Ама нали се бяхме начели едно хубаво та цял ден не можахме кукичките да изправим.


Забавното разказче-виц е разгледано 360. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев прекарал нощта при полевата сестра Нюра Забавното разказче-виц: Чапаев прекарал нощта при полевата сестра Нюра

Чапаев прекарал нощта при полевата сестра Нюра. На сутринта отива в банята да се изкъпе като бял човек. След като се изкъпал, си увил около главата един голям пешкир - като чалма. Среща го Петка в този вид и решил да се пошегува с началството: - Товарищ Чапаев, въй Джавахарлал Неру? - Во первъйх, она не Неру, а Нюра. И во вторъйх, не твое дело кого я джавахарлал!


Забавното разказче-виц е разгледано 371. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Полкът на Чапаев завзел някакво село и Чапаев нарежда Забавното разказче-виц: Полкът на Чапаев завзел някакво село и Чапаев нарежда

Полкът на Чапаев завзел някакво село и Чапаев нарежда: - Доведете ми една девственица! Водят му една красавица, след десет минути Чапаев я изхвърля и вика: - Негодници, нали ви казах девственица! Тая не е! Водят му друга. Пак същата история. Трета - пак я гони... Чапай разярен вика Петка при себе си: - Абе, говедо такова, майтап ли си правиш с мен? - Ама Чапай, - рекъл Петка, - никой не се будалка с теб. Първата аз лично я проверих и се оказа девствена. Втората Степан картечаря я провери, а третата двамата заедно я проверихме за всеки случай. Бива ли така - да ни нямаш вяра?


Забавното разказче-виц е разгледано 370. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Петка влетява при Чапаев Забавното разказче-виц: Петка влетява при Чапаев

Петка влетява при Чапаев: - Василий Иванич, изпращат ни за подкрепление женска рота! Чапай става, закопчава си панталона и казва: - Петка, махни веднага тази коза от дивана!


Забавното разказче-виц е разгледано 361. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка попадат на самотен остров Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка попадат на самотен остров

Чапаев и Петка попадат на самотен остров. Петка води дневник. - Ден първи. Ужас. Сами сме. Ще умрем от глад и жажда. - Ден втори. По-добре е. Намерихме вода. - Ден трети. И палма намерихме. Добре е. - Ден четвърти. Добре. Добре. Но няма жени. Ужас. - Ден пети. Жени няма, но интересно! Чапаев започна да ми харесва. - Ден шести. Чапаев все повече ми харесва. Направо е хубав. - Ден седми. Чапаев ме изпревари.


Забавното разказче-виц е разгледано 623. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев изпратил Петка в Москва да получи секретни указания в командировка за три дни Забавното разказче-виц: Чапаев изпратил Петка в Москва да получи секретни указания в командировка за три дни

Чапаев изпратил Петка в Москва да получи секретни указания в командировка за три дни. Вместо на третия ден Петка се върнал на десетия и Чапаев го пита: - Защо закъсня седем дни? Петка отговаря: - Чапаев, нали знаеш как обичам цирка? Научих страшен номер! - Я покажи! - Добре, съблечи се, свали гащите и се наведи! Петка застанал зад Чапаев и казал: - Усещаш ли палеца ми? - Да, разбира се. Петка си протегнал ръцете пред лицето на Чапаев и казал: - А ето ми ръцете...


Забавното разказче-виц е разгледано 419. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Плуват Чапаев и Петка по голямата река Урал Забавното разказче-виц: Плуват Чапаев и Петка по голямата река Урал

Плуват Чапаев и Петка по голямата река Урал. Гребат с последни сили, а Чапаев държи куфар. - Василий Иванич - вика Петка - хвърли куфара, ще се удавиш! - Не мога, Петка, в него са картите на дивизионния щаб. И двете тестета...


Забавното разказче-виц е разгледано 355. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка карат мотор в мъгливо време Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка карат мотор в мъгливо време

Чапаев и Петка карат мотор в мъгливо време. В далечината виждат два фара и Чапай казва: - Петка, гледай, два мотора - ще минем между тях. Блъскат се, падат. Петка се надига и казва на Чапай: - Мамицата им мръсна, подложиха ни крак!


Забавното разказче-виц е разгледано 371. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев и Петка препускали с коне защото ги гонели белите Забавното разказче-виц: Чапаев и Петка препускали с коне защото ги гонели белите

Чапаев и Петка препускали с коне защото ги гонели белите. - Чапаев, този път ни хванаха! - Петка, скоро четох една индианска книга и гледай само какъв номер ще им скроим. Като наближим гората и видим някое хубаво дърво се хващаш за клона и се набираш, а белите ще ни загубят. Когато влезли в гората, Чапаев извикал на Петка и двамата се набрали и белите започнали да ги търсят. След 10 минути Петка се обажда: - Чапаев, пускам се, не мога повече да издържам. - Дръж се Петка, още малко остана и белите скоро ще си отидат. След 5 минути: - Чапаев, пускам се. - Петка, дръж се още малко. - Чапаев, може ли поне малко да си отворя краката и да пусна коня бе?


Забавното разказче-виц е разгледано 529. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

Follow link of this web site  Чапаев стои със страшен махмурлук Забавното разказче-виц: Чапаев стои със страшен махмурлук

Чапаев стои със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Чапаев вдига пистолета и стреля в нея: - Стига си тропала така с крака, гадино!


Забавното разказче-виц е разгледано 25. Виц в категория Чапай и Петка. Да се посмеем заедно на вицове за Чапай и Петка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Чапай и Петка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Прегръдки Съвършенство


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.