Иванчо и Марийка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(7)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(29)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(22)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(1)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(15)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(3)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(48)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Иванчо и Марийка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Иванчо и Марийка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Иванчо вдига ръка Забавното разказче-виц: Иванчо вдига ръка

Учителката пита: - Деца, от кой зеленчук ни текат сълзи? Иванчо вдига ръка: - От картофите, госпожо! - Как така от картофите? От лука, Иванчо! - Госпожо, вас никога ли не са ви уцелвали с картоф по главата?


Забавното разказче-виц е разгледано 522. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  В класа на Иванчо дошъл инспектор Забавното разказче-виц: В класа на Иванчо дошъл инспектор

В класа на Иванчо дошъл инспектор. Госпожата влиза заедно с него в класната стая и с широка усмивка пита: - Ученици, знаете ли кой е дошъл днес на посещение? Иванчо се обажда: - Някакво говедо от министерството. Госпожата: - Иванчо, как не те е срам? Откъде си ги научил тези думи? Марш при директора! - Ами вчера като минавах покрай кабинета на директора го чух да ви казва: "И утре да внимавате как ще се държите като дойде на посещение онова говедо от министерството.


Забавното разказче-виц е разгледано 552. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо си намазал лицето с лютеница и си напълнил устата с прясно мляко Забавното разказче-виц: Иванчо си намазал лицето с лютеница и си напълнил устата с прясно мляко

На маскен бал в училище всички деца се маскирали подобаващо: на животни, зверове, призраци и други. Иванчо си намазал лицето с лютеница и си напълнил устата с прясно мляко. Когато го попитала учителката на какво се е маскирал, Иванчо натиснал с юмруци бузите на лицето си, избълвал прясното мляко върху нея, и казал: - На гнойна пъпка другарко!


Забавното разказче-виц е разгледано 531. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Кажи, Иванчо Забавното разказче-виц: Кажи, Иванчо

Другарката пита децата: - Деца, кое е най-голямото нещо което може да лапне човек? - Ами ябълка, другарко. - Друго, деца? - Ами портокал, другарко. - Друго? Кажи, Иванчо. - Телевизор, другарко. - Е как така телевизор бе, Иванчо? - Всяка вечер когато си лягам чувам татко да казва на мама: "аре загасяй телевизора и го лапай".


Забавното разказче-виц е разгледано 525. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  На другия ден Иванчо идва с Марийка Забавното разказче-виц: На другия ден Иванчо идва с Марийка

Един ден Иванчо се връща в къщи и се хвали на дядо си: - Днес помогнах на една баба да пресече улицата. - Браво, Иванчо, ето ти ! лев. На другия ден Иванчо идва с Марийка. - Днес помогнахме на една баба да пресече улицата. - Браво на вас, ето ви по 1 лев. Когато Марийка си отишла, дядото попитал Иванчо. - Защо днес идвате двама души? - Защото бабата се съпротивляваше...


Забавното разказче-виц е разгледано 582. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач Забавното разказче-виц: - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач

Марийка искала да ходи на кино и поискала 3 лева от баща си. Той и казал: - Добре, ама първо ще ми направиш свирка. И Марийка какво да прави, ходело й се на кино и започнала. Като свършила и татко й почнал да си закопчава ципа, тя попитала: - Тате, а защо кура ти мирише на лайна? - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач.


Забавното разказче-виц е разгледано 8. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - пита Иванчо Забавното разказче-виц: - пита Иванчо

- Може ли утре да не идвам на училище? - пита Иванчо. - Майка ми ще прави пролетно почистване и трябвa да и помогна. - Изключено! - казва учителя. - Много ви благодаря! Знаех си, че мога да разчитам на вас.


Забавното разказче-виц е разгледано 3. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - вика разплакан Иванчо на майка си - тате ме наби два пьти Забавното разказче-виц: - вика разплакан Иванчо на майка си - тате ме наби два пьти

- Мамо, мамо! - вика разплакан Иванчо на майка си - тате ме наби два пьти! - Защо бе, моето дете? - Ведньж защото му показах бележник пълен с двойки и ведньж защото му казах, че е неговия като е бил ученик!


Забавното разказче-виц е разгледано 13. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо се връща от училище и пита баща си Забавното разказче-виц: Иванчо се връща от училище и пита баща си

Иванчо се връща от училище и пита баща си: - Тате, вярно ли е, че човекът е произлязъл от маймуната? - Ти да, но аз не.


Забавното разказче-виц е разгледано 541. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо пита баща си Забавното разказче-виц: Иванчо пита баща си

Иванчо пита баща си: - Тате, кой ебе бе? Който е отгоре или който е отдолу? Баща му отговаря: - Който е отгоре. Що питаш - Малеей, да знаеш вчера мама как скъса комшията от ебане...


Забавното разказче-виц е разгледано 551. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Иванчо и Марийка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Медицински думи Сперматорея


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.