Иванчо и Марийка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(7)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(29)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(22)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(1)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(30)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(15)
Приказни герои(4)
Програмисти(4)
Професионални(2)
Работа(3)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(48)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Иванчо и Марийка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Иванчо и Марийка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Учителката пита как децата си представят дядо Господ Забавното разказче-виц: Учителката пита как децата си представят дядо Господ

Учителката пита как децата си представят дядо Господ. Един казва белобрад старец, друг - млад, синеок мъж, а Иванчо: - Аз си представям Господ като гола жена увита в бял чаршаф. - Ама как така, Иванчо? - пита учителката. - Ами вечер тати като види мама така вика "Боже, ти пак идваш"!


Забавното разказче-виц е разгледано 311. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Изпраща майката Иванчо за сирене, като му дава 5 лева Забавното разказче-виц: Изпраща майката Иванчо за сирене, като му дава 5 лева

Изпраща майката Иванчо за сирене, като му дава 5 лева. Среща го Марийка и му вика: - Ако познаеш къде ми е путката, ще ме наебеш, ако не - ще ми дадеш всичките пари дето имаш. Иванчо, врял и кипял, вика: - Ами къде е, отпред е, къде?! Марийка си свалила гащите, надупила се, и путката й щръкнала отзад. Иванчо нямало къде да мърда, дал и парите. Пибира се у тях и като го попитали къде е сиренето, той казал, че загубил парите по пътя. Дали му още 5лв. и пак го пратили да вземе сирене. Обаче Марийка пак стои на пътя и го чака и му вика: - Ако познаеш къде ми е путката, ще ме наебеш, ако не - ще ми дадеш всичките пари дето имаш. Иванчо, вече научен от видяното, вика: - Хааа, Марийке, не можеш да ме излъжеш, отзад е! Марийка обаче се навела назад и путката и цъфнала отпред. И пак му взела петте лева. Прибира се Иванчо тъжен... Питат го: - А бе Иванчо, два пъти се прибираш без сирене, какво става бе? - Докато не се научите къде да си държите путките, ни сирене, ни пари ще видите!


Забавното разказче-виц е разгледано 276. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Деца, вчера посетихме кравефермата, вие видяхте как хранят кравите, как ги доят но защо очите на кравите бяха толкова тъжни Забавното разказче-виц: - Деца, вчера посетихме кравефермата, вие видяхте как хранят кравите, как ги доят но защо очите на кравите бяха толкова тъжни

Учителка пред децата: - Деца, вчера посетихме кравефермата, вие видяхте как хранят кравите, как ги доят но защо очите на кравите бяха толкова тъжни? Кажи, Иванчо. - Ами другарко, и на вас три пъти на ден да ви дърпат циците и един път в годината да ви ебат и вашите очи ще бъдат тъжни.


Забавното разказче-виц е разгледано 10. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Един ден учителката на Иванчо казала на децата, че на следващия ден ще им дойде на гости майор Милев Забавното разказче-виц: Един ден учителката на Иванчо казала на децата, че на следващия ден ще им дойде на гости майор Милев

Един ден учителката на Иванчо казала на децата, че на следващия ден ще им дойде на гости майор Милев. За домашно им казала всеки да измисли изречение, в което всички думи да започват с М и да е свързано с майор Милев. На другия ден всички вдигали ръка и искали да кажат своето изречение. Иванчо също вдигал ръка, но учителката не искала да го вдигне защото говорел много мърсотии. Първо вдигнала Марийка. - Москва. Майор Милев марширува. Маршал Макаров: Молодец, майор Милев, молодец. Майор Милев много харесал изречението. След това станал Петърчо. - Манхатън. Мъгла. Майор Милев мъчи мафията. Мафията: Милост, майор Милев, милост. Майор Милев харесал много и това изречение. Направило му впечатление колко е активен Иванчо и помолил учителката да го вдигне. Иванчо: - Мала Азия. Мараня. Майор Милев млещи мазен минет на махараджата. Махараджата: Машала, майор Милев, машала.


Забавното разказче-виц е разгледано 254. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Иванчо, защо в бележника ти има само двойки Забавното разказче-виц: - Иванчо, защо в бележника ти има само двойки

- Иванчо, защо в бележника ти има само двойки? - Ами, мамо, те вече шестиците ги пишат на три части!


Забавното разказче-виц е разгледано 12. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо към баща си Забавното разказче-виц: Иванчо към баща си

Иванчо към баща си: - Тате, класната те вика в училище. - Защо? - пита таткото. - Не знам, не съм я виждал от месец!


Забавното разказче-виц е разгледано 230. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчo и Марийка най-после решили да го направят Забавното разказче-виц: Иванчo и Марийка най-после решили да го направят

Иванчo и Марийка най-после решили да го направят. Качили се на едно дърво и започнали да се събличат. Иванчо тъкмо да си го извади и клончето се счупило. Двамата паднали на земята и Марийка се разплакала: - Гащичките ми, любимите ми, скъсани са! Иванчо ядосано казва: - Кво ревеш за едни гащички бе?! На мене оная ми работа остана горе!


Забавното разказче-виц е разгледано 4. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Отива тя при Иванчо и го пита Забавното разказче-виц: Отива тя при Иванчо и го пита

Учителката излиза за пет минути от стаята. Като се връща гледа бюрото цялото в надписи Prodigy и един надпис Metallica. Отива тя при Иванчо и го пита: - Ти ли написа Metallica на чина? - Не, госпожо. - Не ти вярвам! - Госпожо, ама аз слушам Prodigy!


Забавното разказче-виц е разгледано 241. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Бащата пита Иванчо Забавното разказче-виц: Бащата пита Иванчо

Бащата пита Иванчо: - Иванчо защо телевизорът не работи? - Не съм специалист, тате, но първо мисля, че трябва да включиш телевизора.


Забавното разказче-виц е разгледано 339. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач Забавното разказче-виц: - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач

Марийка искала да ходи на кино и поискала 3 лева от баща си. Той и казал: - Добре, ама първо ще ми направиш свирка. И Марийка какво да прави, ходело й се на кино и започнала. Като свършила и татко й почнал да си закопчава ципа, тя попитала: - Тате, а защо кура ти мирише на лайна? - Ми преди теб Иванчо искаше да ходи на мач.


Забавното разказче-виц е разгледано 11. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Иванчо и Марийка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - филми, епилация, депилация, кола маска, методите, процедури Филмова галерия със методите за епилиране


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.