Иванчо и Марийка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(8)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(30)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(29)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(2)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(31)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(17)
Приказни герои(4)
Програмисти(5)
Професионални(2)
Работа(7)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(49)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Иванчо и Марийка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Иванчо и Марийка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Отдолу минала Марийка с късата пола, Иванчо не издържал, влязъл вътре и си фраснал една чикия Забавното разказче-виц: Отдолу минала Марийка с късата пола, Иванчо не издържал, влязъл вътре и си фраснал една чикия

Иванчо излязъл на терасата да учи. Отдолу минала Марийка с късата пола, Иванчо не издържал, влязъл вътре и си фраснал една чикия. Пак излязъл на терасата, след малко Марийка пак минала и Иванчо пак влязъл и си фраснал една чикия. За трети път излязъл и Марийка пак минала. Иванчо се провикнал: - Мамка ти ненаситна!


Забавното разказче-виц е разгледано 381. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Мамо, днес директора на училището ме попита дали имам братя и сестри Забавното разказче-виц: - Мамо, днес директора на училището ме попита дали имам братя и сестри

- Мамо, днес директора на училището ме попита дали имам братя и сестри. - Е, и ти какво му отговори? - Ами казах, че съм единственото дете в семейството. - И той какво каза? - "Слава богу!"


Забавното разказче-виц е разгледано 12. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Какво става, Иванчо, защо плачеш Забавното разказче-виц: - Какво става, Иванчо, защо плачеш

- Какво става, Иванчо, защо плачеш? - Ами тате ковеше пирони и се удари с чука по пръста. - Е, и? - Ами аз се засмях...


Забавното разказче-виц е разгледано 10. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо се прибира вкъщи и казва на майка си и баща си Забавното разказче-виц: Иванчо се прибира вкъщи и казва на майка си и баща си

Иванчо се прибира вкъщи и казва на майка си и баща си: - Мамо, тате, имам добра и лоша новина! Добрата е, че имам шестица по математика, а лошата е, че съм голям лъжец!


Забавното разказче-виц е разгледано 632. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо влиза в час двайсет минути след като е започнал и госпожата се развиква Забавното разказче-виц: Иванчо влиза в час двайсет минути след като е започнал и госпожата се развиква

Иванчо влиза в час двайсет минути след като е започнал и госпожата се развиква: - Иванчо, защо закъсня? - Ами госпожо, трябваше да заведа козата на разплод... - А баща ти не може ли? - Ами може, госпожо ама козата си иска пръч...


Забавното разказче-виц е разгледано 397. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Иванчо, защо всяка сутрин като минаваш край нас се смееш Забавното разказче-виц: - Иванчо, защо всяка сутрин като минаваш край нас се смееш

- Иванчо, защо всяка сутрин като минаваш край нас се смееш? - Ами, разказвам си вицове и затова. - Вчера се смя много силно. - Разказах си един дето не го бях чувал.


Забавното разказче-виц е разгледано 8. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо" Забавното разказче-виц: Иванчо"

В детската градина пристига комисия на проверка. Навсякъде - чистота, тишина, спокойствие... - Как сте го постигнали? - питат шашнати хората от комисията. - Ами разделихме децата на групи. - обясняват учителките и повеждат комисията по коридора. На вратите - надписи: "Много добри деца". "Добри деца". "Не особено добри деца". "Лоши деца". "Много лоши деца". "Ужасни деца". "Безнадеждни деца". "Иванчо".


Забавното разказче-виц е разгледано 11. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - А ти, Иванчо Забавното разказче-виц: - А ти, Иванчо

В училище учителят обяснява на децата как трябва да си мият зъбите преди лягане, и после почва да ги пита: - Петърчо, ти какво правиш вечер преди лягане? - Мия си зъбите! - Браво. А ти, Марийке? - Мия си зъбите. - А ти, Иванчо? - Пуша една цигара и си лягам. - Браво бе... А родителите ти какво правят? - Е, господин учител, тоя въпрос не е подходящ за деца във втори клас...


Забавното разказче-виц е разгледано 20. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Ами ти, Иванчо, за какво си мислиш, като чуеш " Забавното разказче-виц: Ами ти, Иванчо, за какво си мислиш, като чуеш "

Урок в шести клас на тема "асоциации". Учителката пита: - Руменчо, като ти кажа "тухла" за какво се сещаш? - Ами за строеж, госпожо, майстори и т.н. - Добре, Руменчо! Ами ти, Марийке, като ти кажа "тухла" за какво си мислиш? - Ами за куб, госпожо, нали има същата форма! - Правилно, Марийке! Ами ти, Иванчо, за какво си мислиш, като чуеш "тухла"? - Ами.... за чукане, госпожо! - Как така за чукане бе, Иванчо? - Ами, госпожо... аз само за това си мисля!


Забавното разказче-виц е разгледано 3. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо влиза по средата на часа, с бинтована глава Забавното разказче-виц: Иванчо влиза по средата на часа, с бинтована глава

Иванчо влиза по средата на часа, с бинтована глава. Учителят го пита: - Какво става, защо закъсня? - Паднах от третия етаж. - Е какво, цял час ли пада че чак сега идваш?


Забавното разказче-виц е разгледано 425. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Иванчо и Марийка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Страхове и Фобии Тестофобия


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.