Иванчо и Марийка
Колекция от категоризирани забавни истории

Добавете виц или смешна история за да обогатите този сайт и да зарадвате един човек. Нека усмивката грейнала на лицето му е благодарността му към вас

 
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Fun joke stories Категории:
Адам и Ева(8)
Адвокати(18)
Бай Ганьо(11)
Бармани(4)
Бизнесмени(6)
Бил Гейтс(8)
Бира(16)
Бисери(4)
Блондинки(179)
Богаташи(1)
Бойко Борисов(3)
Борци и Мутри(127)
Вампири и чудовища(5)
Весели и забавни истории(30)
Военни(36)
Габровски(1)
Готварство(31)
Деца(5)
Евреи(12)
Жени(29)
Животни(75)
Затворнически(2)
Златната рибка(13)
Иванчо и Марийка(336)
Изневери(14)
Индианци(15)
Интернет(5)
Канибали(8)
Катаджии(23)
Каубои(2)
Келнери(0)
Киркор и Гарабед(6)
Коледни(23)
Компютърни(81)
Корабокрушенци(0)
Крадци(1)
Ламята Спаска(2)
Лекари(25)
Лов и риболов(13)
Лордове(7)
Луди(2)
Любовни(31)
Магазини(0)
Мечо Пух(5)
Милиционери(0)
Митничари(7)
Моряшки(3)
Мъже(14)
Нане и Вуте(22)
Наркомани(26)
Нации(39)
Началници(0)
Пернишки(0)
Пияници(28)
Политика(31)
Полицаи(22)
Поручик Ржевски(2)
Правителство(2)
Правосъдие(17)
Приказни герои(4)
Програмисти(5)
Професионални(2)
Работа(7)
Радио Ереван(18)
Реклама(0)
Религиозни(7)
Роми(4)
Семейни(124)
Слаботелесни(7)
Спорт(8)
Старци(7)
Студенти(64)
Тъщи(21)
Училище(12)
Футбол(1)
Хомосексуалисти(5)
Чапай и Петка(85)
Червената Шапчица(1)
Черен хумор(49)
Чукчи(21)
Чък Норис(21)
Шахмат(2)
Шерлок Холмс(14)
Шофьорски(20)
Щирлиц(1)

Иванчо и Марийка е темата в тези вицове и смешни истории

В тази категория - Иванчо и Марийка има 10 боря забавни истории

Follow link of this web site  Иванчо станал и казал Забавното разказче-виц: Иванчо станал и казал

Учителката по литература попитала през часа за името на автор, което започва с "В" и завършва с "в". Иванчо станал и казал: "Вазов". Учителката казала, че е имала предвид Вапцаров, но харесва начина на мислене на Иванчо. После попитала за автор, чието има започва с "К" и завършва на "в". Иванчо казал "Каравелов", учителката уточнила, че е имала предвид "Каралийчев", но че отново й харесва начина на мислене на Иванчо. След часа Иванчо я попитал за автор, чието име започва с "Х", по средата има "у" и завършва на "й". Учителката се изчервила и казала на Иванчо, че ще го заведе при директора. Той й казал, че си е мислел за Хемингуей, но че все пак харесва и нейния начин на мислене.


Забавното разказче-виц е разгледано 472. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо се връща намръщен от училище Забавното разказче-виц: Иванчо се връща намръщен от училище

Иванчо се връща намръщен от училище: - Госпожицата ни обеща, че ще ни показва менует, а цял ден ни занимаваше с някакви тъпи танци!


Забавното разказче-виц е разгледано 425. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Малкият Иванчо се промъква през нощта в спалнята на родителите си Забавното разказче-виц: Малкият Иванчо се промъква през нощта в спалнята на родителите си

Малкият Иванчо се промъква през нощта в спалнята на родителите си. - Татко, донеси ми една чаша вода. А през това време, аз ще друсам леглото на мама.


Забавното разказче-виц е разгледано 416. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо извиква " Забавното разказче-виц: Иванчо извиква "

В час по компютърна грамотност учителката задава упражнение да се умножи 5 по 5. Марийка първа получава резултат 27. - Близко си, Марийке - казва учителката - но поработи още малко! - Аз получих "четвъртък"! - казва Спасчо. - Грешно е, Спасчо, поработи още малко - казва му учителката. Иванчо извиква "25!". - Браво, Иванчо! Хайде кажи на другарчетата си как получи верния отговор - казва учителката. - Ами разделих "четвъртък" на "27"!


Забавното разказче-виц е разгледано 15. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Иванчо и Марийка заминават на лагер и майките им си говорят Забавното разказче-виц: Иванчо и Марийка заминават на лагер и майките им си говорят

Иванчо и Марийка заминават на лагер и майките им си говорят: - Не те ли е страх, че дъщеря ти ще е в една стая с Иванчо? - Не, няма страшно, Марийка е с железни гащички... - Ах да му се не види, а аз се чудих що Иванчо търсеше отварачката за консерви...


Забавното разказче-виц е разгледано 466. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише Забавното разказче-виц: Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише

Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише: "Иванчо е много умно и живо момче, но прекарва по-голяма част от времето си в мисли за секс и момичета..." Майката на Иванчо отговорила на бележката още на следващия ден: "Ако намерите някакво разрешение, моля споделете го с мен. Аз имам същия проблем с баща му."


Забавното разказче-виц е разгледано 464. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  - Марийке, с коя рокля имаш най-голям успех сред мъжете Забавното разказче-виц: - Марийке, с коя рокля имаш най-голям успех сред мъжете

- Марийке, с коя рокля имаш най-голям успех сред мъжете? - Още не съм я обличала.


Забавното разказче-виц е разгледано 8. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Веднъж малкият Иванчо разхождайки се в парка намира бележка, но уви не може да чете Забавното разказче-виц: Веднъж малкият Иванчо разхождайки се в парка намира бележка, но уви не може да чете

Веднъж малкият Иванчо разхождайки се в парка намира бележка, но уви не може да чете... Занася бележката на учителката си и я моли да му я прочете. Учителката прочела бележката и му се скарала: - Как не те е срам да ми даваш такива работи! Вън, да ми се махаш от главата! На път за вкъщи срещнал полицай. Помолил го да му прочете бележката. Полицаят погледнал бележката и побеснял. - Как може такова малко момче да се занимава с такива работи... Учуден Иванчо отишъл при баща си и му показал бележката... Той я прочел и почнал да му вика: - Ти, безсрамнико, как не те е срам да ми показваш такива работи! Смаян Иванчо тръгнал да обикаля и да търси някой да му прочете бележката... След дълго обикаляне и търсене стигнал до дявола. Помолил го да му я прочете... Дяволът погледнал бележката, засмял се и я скъсал. Малкият Иванчо го попитал защо се смее и какво толкова пишело на бележката. Дяволът смеейки се му отговорил: - Не знам, не мога да чета.


Забавното разказче-виц е разгледано 41. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  Учителка пита Иванчо Забавното разказче-виц: Учителка пита Иванчо

Учителка пита Иванчо: - Иванчо ти какъв искаш да станеш като пораснеш? - Президент на Щатите! - Ами ти Марийке? Иванчо:- А тя ще е Моника Люински!


Забавното разказче-виц е разгледано 624. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

Follow link of this web site  При насъпилото положение в България, Иванчо взел та умрял от глад Забавното разказче-виц: При насъпилото положение в България, Иванчо взел та умрял от глад

При насъпилото положение в България, Иванчо взел та умрял от глад. Явил се той пред вратите на рая. Сам Господ му отваря. - Господи, Иванчо съм от България. Мисля, че водих праведен живот та се явявам тука. - Да Иванчо, за тука си. Влизай. И тъй като било по обед, Господ го пита: - Сигурно си гладен, ще хапнеш ли с мен? - Ами да, защо не. Отворил Господ една рибена консерва, седнали на един камък и яли. Докато яли, гледа Иванчо долу в ада, ония ми ти пичове нагъват пържоли, пият вино, музика и мацки, с една дума - купон. На другия ден на обед, пак същата история. На третия ден след като нагъвали пак консерви а ония долу печено прасе, Иванчо се осмелил и запитал: - Господи, извинявай ама каква е тая работа, ние тук уж в рая, пък караме на сухоежбина, а ония долу пируват. - Иванчо, какво да ти кажа, не си заслужава да готвя само за двама души.


Забавното разказче-виц е разгледано 410. Виц в категория Иванчо и Марийка. Да се посмеем заедно на вицове за Иванчо и Марийка.

   
Ляв ъгъл на рамката за joke-fun-stories Десен ъгъл на рамката за joke-fun-stories

Иванчо и Марийка

В тази категория са подредени и класифицирани вицове и смешни истории предложени от нашите читатели. Каталогът съставени от тези смешни и забавни истории търсят полулярност и са почти неизвестни, но се надявам скоро да бъдат прочетени от повече хора, които обичат да се забавляват и веселят.


Полезен линк от - Медицински думи Левкоцитоза


Забавни и смешни вицове за всеки вкус


Ограничаване на отговорността.
Никой от разработчиците, администраторите, редакторите или което и да е друго лице свързано по някакъв начин с този Интернет сайт не носи отговорност за появата на невярна информация в него, нито за последствията от нейното използване. Ако има невярна информация то моля пишете ни и задължително след проверка ще я откоригираме.

Наименование на витамините

Какво се крие зад имената на витамините? Как да ги запазим в ястията, които приготвяме? Класификация на витамините спрямо разтворимостта им. . Важна част в кулинарията е да се знае видовете витамини и начините на запазване на тези безценни вещества във кулинарните рецепти.

Наднормено тегло или ИТМ - индекс на телесната маса

Кулинарията е изкуство, което приготвя много разнообразни и страшно изкушаващи вкусотийки, които за съжаление се лепят върху специфични части на тялото ни и създават, както естетически така и здравословни проблеми. Затова е много важно да следим дали сме достигнали границата за наднормено тегло, която се определя чрез няколко критерия. Повече за наднорменото тегло и индексът на телесна маса ИТМ можете да научите тук.